Pärlan,Milo och Idol

Jag hae en dålig och en bra sak att berätta! vi tar det jobbiga först....

Min hamster är skadad!

vi trodde att hon var sjuk först men hon visar inga symtom på typiska hamster sjukdomar. Hon har ett 3 mm långt och 1 mm brett sår på sidan av ryggen och hade en skinnflik som trillat av nu. vi trodde att det var en knöl först och jag läste på nätet att det är vanligt med tumörer när dom blir äldre.

Men hon visat som sagt inga tecken på trötthet och hon äter som hon skall.

Nu till det roliga! jag,carro och sanna gar varit hemma hos my, emil och milo idag. milo är helt underbar!!! sötunge! han var dock väldigt livlig när han var hos mig och var i full gång med att få ut (ur båda hållen)middagen han just ätit :-P vi hade det jätte mysigt och det var jätte kul att träffa er igen tjejer och att äntligen få träffa lilla milo!

jag och lilla Milo






Vi har testat och kommit fram till 7 drinkar till 80-tals festen i kväll. Vi har även tittat på idol och jag tycker faktiskt att eddie borde åkt ut även om erika inte är solklar.

måste säga att jag är besviken på vissa människor......ni har alla vetat om festen i månader! då kanske man borde ha det i åtanke när man gör sina planer! skit tråkigt att ni inte kommer!

men vi som är där kommer att ha så JÄVLA KUL!!!!!!

hoppas att ni haft en trevlig kväll, nu skall jag komma på vad jag, jessica och simon skall klä ut oss till i morgon på halloween fest!

puss puss

Vilken dag!

Jag vaknade med ett ryck kl 05.55 och insåg att jag försovit mig 15 min! det är lång tid om man vanligtvis har 30 min! Simon flög också upp och hjälpte mig att göra mina frukost mackor!

Jag sprang till bussen med min överfulla, rosa, bling bling termos till bussen och kom med den. När jag kom till jobbet (i tid) så har någon tagit den städvagnen jag hade gjort iordning igår så det blev en del xtra jobb innan jag kunde börja med städet.

Frukostrasten kommer och allt flyter på....god frukost med yogurt och havrepuffar. Köpte även ett nybakt bröd och philadelphia ost att ha till.

japp sen städade jag lite till......och lunchen kom. Nu händer det förfärliga! jag tar fram mina underbara plättar och allt tillbehör. Just som jag skall lägga över dem på en tallrik så tappar jag hela lådan och alla plättar hamnar på golvet!! FAN!!!!

Jag blev alltså tvungen att slänga dem! å jag fick sån ångest av tanken på att Simon gjort dessa helt i onödan och sackars plättar som nu får bo i soptunnan tillsammans med kartonger och andra matresster.

STACKARS PLÄTTAR!!!!!

BESVIKEN!

Seriöst vänner! nu är det  4 dagar till sissta inbetalnings datumet! (lördag) Vi har Nordea bank så om man inte har det så kan det ta ett antal arbetsdagar innan pengarna kommer in. vi måste ha dom på lördag! annars kan vi bli tvungna att blåsa av hela festen!

När man pratar med er alla så säger ni att det skall bli jätte roligt och att ni gärna vill komma......men va fasen! DET ÄR 8 AV 80 SOM BETALT!

vill ni vara med och fira mig så få detta gjort nu!


Hmmm.....

Ja idag är det en jobbig dag av anledningar jag inte kan gå in på. Just nu mår jag sådär.....

Men man måste se posetivt och det är en bra dag också^^ vi är klara med låt lisstan och den är helt okej faktiskt. Jag längtar sååå efter att få stå på scen! och det känns som om jag kommer att spricka om jag inte får ur mig lite låt texter snart! men dom sitter liksom fasst innuti mig:-(

Just nu sitter jag i köket hemma hos min mor, med Simon vid spisen....det blir sen och onyttig middag^^ Plättar:-p med blåbärssylt och vanilj visp (fråga inte! Simon kan leva på vaniljvisp).

nä nu har jag nog en liten fras jag bör skriva ner.

ha en mysig kväll allihoppa!




Heja GAIS!



Japp! fotboll idag^^ Har haft jätte mysigt med mamma,simon och dennis. Att sitta med långkallingar, mössa, vantar och en mycket vacker grön/svart halsduk på är inte så fel:-) men det blir ännu bättre när man dricker varmchoklad och har en kärleksfull mamma brevid sig.

Fan Gubbarna spelade ganska pra i första halvlek och dom fick in ett mål men andra halvan så vet jag inte vad dom höll på med! dom blev nog trötta och stela (av kylan som kom). men men...."VI SKALL STÖTTA ER I MED OCH MOTGÅNG" heter det ju! Men helt värdelöst var det inte, 1-1 är okej.

Snart är vi klara med spellistan till vår fina konsert som troligen skall hållas i vår. Jag längtar efter att få stå på scenen igen! Jag och simon skall snart in i studio också......då kanske ni får höra lite fina låtar.

Nä nu har jag en yngklig och sjuk liten pojkvän som vill ha lite kramar.

Hoppas att ni har haft en lika mysig kväll som jag.

puss och kram

DAGENS CITAT: "Men va faan! du hade ju bollen din jävla TOMTE!"

PLANERING!

Seriöst! jag har så många bollar i rullning nu så jag vet inte vart jag skall ta vägen! Just nu sitter jag och lyssnar igenom låtar som bandet ( Törsvilanda) skall spela.

vårt projekt heter musik genom tiderna och vi kommer att ha en show så småning om med musik och dans, så håll utkik:-p Allt kommer att utspela sig mellan 50- tal fram till idag.

Just nu så har vi bestämt 17 låtar......det blir en del att repa.

det blir bara ett kort inlägg idag...vill bara sova! 


HEMMA!

Nu är jag hemma igen

hade ingen dator i Örebro så jag får berätta om allt nu.

Torsdag:
Jag och jessica är framme i Örebro 22.00 och är JÄTTE TRÖTTA!
Jessicas mamma är snäll och kör mig till lillån där Katarina, Harry och små kusinerna väntar. Det blev ingen lång kväll direkt, somnade som en stock vod 23.00

Fredag:
Jag åker buss själv in till stan! helt galet!! jag som inte ens hittar hemma i göteborg! Men jag lyckades ta mig hem till Jessica iallafall. Jessicas mamma var snäll och körde oss hem till Micke (jessicas bror), där vi fick låna en bil. När vi steg in i huset så hade Jessica självklartsin vanliga tur och halkade på det nya golvet i hallen:-)Så nu han hon ont i ryggen igen.  Gumman du måste ta det lite lugnare! vill gärna träna med dig igen!

Nu när vi hade en bil så bar det av mot Marieberg (galleria), där vi köpte hårfärg till mig. Efter det bar det av in till stan igen där vi mötte Danny:-p Vi gjorde en favorit i repris och shoppade byxor till Danny.

Efter trippen på stan så åkte vi hem till lillån och färgade mitt hår, jag är alltså svart hårig igen.

Dags att göra sig iordning inför konserten! Freak Kitchen och Eaglestrike spelade på konset huset. Den var hur grymt som helst! Jag och Danny hade en liten kusinkväll med hårdrock och öldrickande:-p Min Dennis spelar bas i Eaglestrike och sångaren/gitaristen spelar bas i Freak Kitchen så vi hade fri biljetter in.

Man var inte lite stolt över Dennis! han är bäst!

Efter spelningen så snackade vi lite med banden och sen gick vi och tog en öl. Sedan var vi jätte trötta! Vi somnade så sött i soffan hemma.

Lördag:

Japp då var det en ny fin dag i Örebro! Vi ville inte sitta inne och uggla när det var så fint väder ute, så jag, Katarina, Danny och Nicklas tog bilen in till stan. Jag hittade en väska för 60 kr ^^

Nu var det dags att festfixa sig igen! Jessica har ju fyllt 25 år och det är party! Vi tog bussen hem till Helge där festen skulle hållas. vi hade jätte roligt!

Efter ett par timmar fick vi för oss att gå ut på krogen, men i örebro så stänger dom lite tidigare än här och vi var inte i stan förrän 01.30. men vi tog en cider och sen gick vi till Grill corner och åt kebab^^


Danny i Eaglestrike tröja
http://publishme.se/919895/images/new/



Kusinerna på vifft!



Ja mitt svarta håt glänser lite i brunt! men det fixar
jag sen^^



Party!



Japp vi är som vi är!



TÅG TILL ÖREBROOOOO!

Nu har jag varit jätte lat! inte skrivit alls typ!

13/10  exakt kl 17.03 blev Jessica 25, å nu så tickar sekunderna på mot 30 gumman;p


Nu sitter vi på tåget till örebro för att fira denna stora händelse:-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloj gott folk! Lilla (lr rättare sagt gamla) Jessica vi tangenterna. Måste berätta en sak, ni vet när man var liten så fanns det nåt som hette antimobbningsteam i skoan! är de nån som vet om det finns nåt sånt nu i vuxenlivet? För då skulle ja vilja anmäla allas vår vän Kim Nilsson te de, Han mobbar min daton, MIN SÖTA FINA UNDERBARA LILLA DATOR, hur kan man? =,( Senaste påhittet han har är att den har ADIS!  Han är dum! Den är bara lite lätt förkyld, går under en sträng diet av Simon kärleksfulla omsorg. Älskar dej för de gubben!!!! <3    Kim tycker om dej oxå men inte när du är dum mot min dator!  

Så nu har ja gjort ett litet inlägg, måste mege att ja saknar bloggandet lite men det man kommer på efter en tid bloggande är att man får skrivtorka. men de är rätt kul! får göra små inlägg hos min älskde Bella ibland!

Puss o kram skumbanan från lilla mej!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja det var den lille avstickaren^^ som sagt så är vi påväg till den underbara staden Örebro för att fira Jessica "blondie" Andresens födelsedag! Skall bli helt underbart att träffa alla Örebrovänner igen, och inte minst min lilla kusinvitamin Danny. 


 
Jag är helt värdeös på att Kuckelimucka! (Betydelse: överska,planera, undanhålla) Försökte få folk att komma på Jessicas fest i örebro utan att hon visste, men det sket sig! alla fick förhinder och nu är det bara vi kvar, eller som Helge sa "Du och Blond".

Jag försökte också kuckelimucka för kusinvitamin genom att fixa in honnom på Eaglestrike och Freak Kitchen konsert i morgon kväll. MEN NEJ!!!!! trotts att jag frågat om han skulle jobba då så ringde han idag och jag fick avslöja hela grejen för att han skulle kunna byta sitt pass. Villket till slut gick.

Nej det är nog inte min grej det där men kuckelimuck!

Jessica påminde mig just att jag måste berätta för er om "reklam killer" ni har säkert sett honom......Han sitter bland annat uppsatt i busskuren där 17 bussen går (in till stan) på Redbergsplatsen. HAN ÄR HELT SJUKT SNYGG!!!!! Om ni är på stan så håll utkik efter honnom! 

Jag ville igentligen bara medela att jag att jag lever och mår bra, har jobbat mycke och nte hunnit skriva något. Jag skall försöka uppdatera er om vad som händer nu i helgen men jag kan inte lova något, det beror på om Danny tar med sin dator till sin mor.

Hejhopp alla glada!


Sonic boom!



HEJ!

idag har jag, Jessica, Lina, Nicklas och Hannes varit i Ullared och köpt en massa saker. Hittade lite fina kläder och lite bra att ha prylar, blandannat en kastrull som va skall ha hos simon.

Jag köpte även:
  • Dam socka svart 5 pak
  • Bakformar (muffins)
  • 3 Diadem
  • 2 Linnen (svarta, brottar och vanligt)
  • Klänning/tunika
  • Overknee svarta med roset
  • SONIC BOOM!(
Jag har också köpt lite saker till lilla Milo^^ men dom tänker jag inte skriva om!


Men varför vi åkte dit var att vi ville köpa allt till festen där, vi hittade det mesta och jag är mycket nöjd med vad vi lyckats hitta^^

Hejhopp alla glada^^


Man kan inte alltid vara på topp....

Limb by limb, tooth by tooth 
Tearing up inside of me 
Every day, every hour 
I wish that I was bullet proof 

Wax me, mould me 
Heat the pins and stab them in 
You have turned me into this 
Just wish that it was bullet proof, 
was bullet proof 

So pay the money and take a shot 
Lead-fill the hole in me 
I could burst a million bubbles 
All surrogate and bullet proof 
And bullet proof 
And bullet proof 
And bullet proof 

3/10 Familjen!

Igår var det kalas för moster Linda^^ Hon bor i Helsingborg och är här i Götebörg över helgen med sin pojkvän Anders. Vi firade alltså henne Hemma hos Nonna och Nonno (mormor, morfar) med en underbar middag. En middag hemma hos familjen Addario är en aning speciell. Nonno har tagit ledigt från jobbet och lagar mat till oss, HELA DAGEN!, jag kan ju berätta att man inte äter något mer på HELA HELGEN! sen. Vi är sååååå bortskämda!
det är inte alla som har en liten italiensk morfar Nonnosom lagar mat åt en^^

Vi hade hur som helst jätte mysigt! älskar er alla!

familjen!




Just nu sitter det 6 tjattrande 12 åriga tjejer i pjamas (hjärnsläpp! stavas det så?) och äter glass i vårt kök.
Gwenn har ju fyllt år och har därför ett pjamasparty här hemma, jätte gulligt!

Jag vill påminna alla mina nära och kära som fått en inbjudan till vår 80-tals fest att inte glömma av inbetalning senast 31 denna månaden. Det börjar närma sig nu! på söndag om en vecka blir det Ullared =-p måste ha lite grejer till festen. Men redan i morgon skall det planeras...komihåg att ingen går säker=-o man vet aldrig vad vi kan hitta på för bus! Jag måste säga att det är mycket dåligt att ingen har anmält sig till Simon och Kim ännu! Vi är väl ändå esteter..... eller?

Jag funderar på om någon ens läser min blogg^^ om ni gör det så komentera gärna.....annars så lägger jag ner detta, kanske inte va min grej?

puss och kram

RSS 2.0