TRÖTT!

jag vill här medela att den bortsprungna kudden nu är  återfunnen=-) som vanligt så var det jag själv som glömt den i bilden! typiskt mig! hjärnan hänger inte med i svängarna.

Jag och Simon har just hjälpt till på en minnes konsert för Michael Jackson .....det blev lite jobbigt där på slutet när levanseljus tändes och kören sjöng.

Som tack för hjälpen får vi använda Ledarens studio på helgerna^^ underbart! Så snart får ni höra lite låtar=-)

                                       
                                                      Michael Jackson 1958-2009


FEST!

Har mycket ont i mitt huvud! Men det är väl vad man förtjänar efter 2 dagars hårt festande....Just nu sitter jag i Bengalos mc klubbhus och väntar på frukost. Det var crew fest här igår för dom som hjälpte till på Sommarfesten för några månader sedan, gratis mat och dryck bjöds det på^^


Någon har stulit min kudde! helt otroligt elakt:-s så jag och simon fick dela på en inatt, har en aning ont i nacken nu.

Nä det får bli ett halvtråkigt inlägg idag....jag orkar inte skriva så mycket mer. Kanske hör av mig ikväll!



Att säga förlåt

Många människor har mycket svårt för detta ord, vi växer upp med vetskapen om att när man gjort någon arg eller ledsen så säger man förlåt. Jag vet om att jag är en envis mäniska och tycker ofta (jag och alla andra) att just jag har rätt i disskusioner. Men jag kan inte bestämma vad andra skall känna! har jag sagt eller gjort någont som har sårat en annan människa så säger jag förlåt även om jag inte tycker att jag gjort fel.....det räcker ju med att veta hur kännslan "ledsen" känns för att fatta ett sådant beslut.

Jag trode att man växer ifrån vissa saker, men är det något arbetslivet har lärt mig så är det detta: skitsnack och omogenheter finns i alla grupper!

Hade varit skönt om man alla var som barnen....dom är iaf öppet elaka! "vuxna" människor är så otroligt fega!!

Vi måste visa varandra respekt! När man snackar "skit" så gör man ju det av en anledning, man tycker att nåon/några gör något fel! Då kan man ju försöka ändra på det genom att vara ärlig och konfrontera personen/personerna ifråga. Men jag är ju inte ensam om att tycka såhär!

Alla vet om allt detta jag skriver, och kanske till och med håller med mig, men att göra det i praktiken är en helt annan sak!

Tack och hej!

Hemma hos Jessica

Denna dagen har varit väldigt låång!! kom till jobbet i morse och hann städa 7,6,5:ans våningsplan men när jag kom ner till 4:an så pajade hissen! shit vilket liv det blev! jag fick ringa till fastighetsskötaren som i sin tur ringde till hiss firman (telefonkö i 15 min). Dom sa 40-45 min!!! Jag försöker få tag på chefen som är en mycket upptagen människa! När jag väntat i 1 timma (ringt till hiss firman massa gånger) så kommer en äldre herre som inte klarade av att gå i trappor...självklart bodde han på våning 6! shit! Vad skall jag göra!!!?? efter 2 timmar!! dök det upp en gubbe som fixade hissen och fick ner min vagn (som var fasst på 4 våningen). jippie! en underbar start på dagen! Nu sitter jag hemma i Jessicas soffa och skall in i duschen och tvätta bort all svett från body pump passet vi just tränat....go oss!

Lite tid över:-)

För en gång skull har jag inte jätte mycket att göra! var väldigt lugnt på jobbet och jag kom hem flera timmar tidigare än vanligt, nu sitter jag med min lunchlåda hemma vid datorn istället:-p underbart! Snart kommer emil in trillandes med en nybakt kladdkaka och jag har satt på kaffe. Vi har inte träffats på ett tag så jag tycker att det skall bli mysigt att prata lite "skit".

Kl 18.00 skall vi vara på vingen för det vårt första styrelsemöte (Förening:www.torsvilanda.se)

Jag vill ha värme! trodde att jag skulle blåsa bort på hemvägen! JÄTTE KALLT!! längtar tillbaka till alla härliga sommardagar man har varit med om.

nä nu får emil komma! segis är han:-)

nä jag hitar på något annat undertiden jag väntar....jag skriver mer i morgon!

kram

En underbar sommardag på liseberg! jessica äter glass:-p

Ljudböcker!

Hej! jag kommer inte att kunna skriva på ett tag nu för simon har inget internet för tillfället och det är där jag skall sova i natt. Skall göra mig iordning och sedan möta jessica vid biblioteket (har slut på ljudböcker). När man har ett ensamt och tråkigt jobb som jag har så är ljudböcker det bästa som finns! förutom rivstart på morgonen då såklart^^

nä nu måste jag sminka mig!

min helg!

Fredag: 

Hade jag ont i magen! :-( Satt i soffan brevid mamma hela eftermiddagen och tyckte mycket synd om mig själv, men senare på kvällen så blev jag faktiskt betydligt bättre!

Lördag:

nästan helt återställd och lyckades ta mig igenom en heldag på Liseberg med Pappa, Anna och Gwenn:-) älskar uppsvinget! helt galet! Vi åkte nästan allt och spelade utan vinst på typ alla hjul. När det var dags för Kållorado så kunde jag lika gärna ha simmat igenom hela turen! hade nog varit torrare då! Jag var torr lagom till att solen gick ner ( fick gå in på en toalett och torka mig under "handtorkblåstjohejen") Jag var helt slutkörd när vi väl kom hem! dags att sova!!

Söndag:

Kalas:-) Simon (inte min simon utan en kompis) har fyllt 20 och vi var på kalas hemma hos hans föräldrar. Vi fick massa pizza (ennu en italiensk familj!) och ostbricka, därefter fick vi en jätte god tårta som simon själv hade gjort! du är så duktig vännen :-)

Efter att vi hade firat Simon och ätit oss halvmätta så var det dags att åka vidare till Silvia ( som också är italienare^^) och fick färsk hemma gjord pasta med tomatsås:-p mumma! Silvia skall flytta hem till Italien efter att ha försökt få jobb här i sverige i över ett år, vi kommer att sakna henne mycket och det blev väldigt jobbigt när hon läste upp sitt tal till oss som hjälpt henne :-(

Nu är det iaf planerat en resa till Rom någon gång i vår, så att vi får träffa henne snat igen^^

Jag fick köra hem då jag lovat mamma och Dennis att dom båda skulle kunna dricka 1 eller 2 glas vin till maten. Nu sitter  jag alltså här i det lilla datarummet i amhult, torslanda och har det ganska tråkigt.....men som sagt jag måste lära mig att bara slappa! sakta men säkert lär jag mig.

nu skall jag försöka roa mig med att läsa andras bloggar^^


2 dagar

Ja asså jag är inte människan som hinner skriva hela tiden, men jag försöker så gott det går! vi får väll börja med gårdagen då:-)

  • Klockan ringde 07.30 (sovmorgon),
  • jag går upp (zombie) och fixar kaffe.
  • Går in till mitt rum och tar på mig kläder sammtidigt som jag ber simon att vakna ett antal gånger.
  • efter mycket om och men så går simon upp (han är lite trögstartad:-)
  • äter en stadig frukost tillsammans med pojken (han åt bara en macka dock)
  • Vi tar bussen som går 09.01
  • Jag är på jobber 10.00
  • Efter mycket moppande och skurande åker jag hem kl 14.00
  • väl hemma åt vi mat och jag slår ihjäl lite tid framför tv:n
  • kl 19.20 är jag och Jessica mycket duktig på ett EXTREMT krävande body pump pass!
  • Hemma igen! tittar på kändisjungeln, äter macka och somnar
En fullspeckad dag helt enkelt!

Men tro inte att jag fick sova hela natten! NEJ! Kl 03.00 på natten fick min överviktiga hamster för sig att gå ner lite i vikt, så hon satte i gång att springa som en tok i sitt lilla gula hjul!

Jag var inte direkt jätte pigg när jag vaknade i morse men jag satte på kaffe gjorde mig iordning och satte mig på bussen till jobbet. Efter ytterligare en dag med moppande och skurande så gick jag hem kl 15.30 ( fick ont i magen och gick hem lite tidigare)

Då har vi nästan kommit fram till denna stund....när jag kom hem så sov jag en stund för att bli v med magontet (vet inte om det ordet finns?) och städade sedan Pärlans bur (hamstern) och nu skall jag titta på idol!

Min fina rosa kaffetermos med "bling bling" inramad spegel :-)



GRATTIS!




Jag måste ju passa på och ge min underbara Lina en en snutt av min blogg då hon faktiskt fyller 20 år idag!
GRATTIS GUMMAN DU ÄR BÄST!!

Nu har jag blivit bloggare!

Hej!

jag har funderat länge på att göra detta och nu händer det:-)

 

Jag har tänkt mycket i dag och har ett behov av att skriva av mig!

 

Har haft en konstig kännsla av rasstlöshet hela helgen, men jag har inte orkat göra något. Jag tror dock att detta beror på att jag inte vet hur man gör när man bara slappar:-s typ att vara soffpotatis en hel dag! Ni som känner mig vet att jag alltid är påväg någonstans och alltid bär på minst 1 ryggsäck och 2 påsar vart jag än är. Detta kan ha en koppling till att jag i princip har 3 hem.

 

Fan jag skall nog investera i en husbil! as bra! då slipper jag ju bussarna iallafall:-) japp då har jag löst det problemet.

 

Just nu sitter jag i mitt rum hos pappa i kärra, med min dator i knät och en fesjummen och avslagen dr pepper brevid mig. Samtidigt sitter min lillasyster på andra sidan väggen, med den andra datorn, och skriver till mig på msn. Snacka om lata vi är! haha! men vi har kommit överens (via msn) om att om 20min skall hon komma in till mitt rum (för att jag har större tv) och så skall vi kramas och se kändisjungeln tillsammans. JÄTTE MYSIGT!

 

ha det bra!

 


RSS 2.0