Nu är det gjort!

Så!....kläderna är borta och nycklarna är lämnade! vet inte vad jag känner just nu.

I'm not dead just floating.....

Ja....nu har det som jag aldrig trodde skulle hända hänt. Simon gjorde slut med mig i torsdags och jag har ingen aning om varför.

Har varit i örebro och försökt ha lite kul med mina vänner men det har inte varit lätt!

men jag har min underbara Hanna och alla andra bästa, älskade vänner!

kram på er!

Nutrilett quick start

Hejsan!

nu är jag inne på 3e dagen med nutrilett shakes, soppor och barer. vet inte om det funkar för jag har ingen våg men det känns okej..... självklart går jag och blir sjuk just denna veckan också! vet inte om det är så superbar med denna dieten när man inte är helt frisk men nu är jag igång och får fortsätta 2 dagar till.

får kurera mig med ingefärs te och buljong. nu är det snart dags föör min lunch :-p en karamell/toffe bar! jag är väldigt sugen på något (mer än buljomg och påspasta i "ostsås") som smakar något annat än godis och choklad!

la faktiskt till sallad till min "middag" igår och det var höjdpunkten!

Det må hända att detta är ett effektivt sätt att gå ner i kilon men asså jag hade inte pallat månader med detta! kommer nog däremot att försöka ersätta 1 måltid med en shake.....typ lunch, frukost är för gott^^ och middag för viktigt.

ja det var min uppdatering för idag :-) hoppas att ni alla mår bra!?

nu skall jag återgå till man karamell/toffe bar, sesong 2 av Glee och till att bara vara sjuk i mina säng.

kram

HEJ!

Hejsan alla vänner!

nu är det på tiden att jag skriver igen! har kännts lite onödigt att skriva för det är ju ingen som komenterar....läser ni?

Jag har iallafall boat in mig i min fina lägenhet nu^^ älskar den! har ju sedan tidigare varit mycket här när Jessica hade den så det gick rätt fort. Har ju inflyttningsfesten på lördag (kolla om ni fått en inbjudan på facebook, svara i såfall, om ni inte fått och tycker att ni borde fått så hör av er:-)

Jag jobbar som en liten tok nu! Har fått 10 fasta kvällar i veckan men det blir fler då dom ringer in mig akut då och då^^ Känner att jobbet som personligassistent passar mig helt underbart! Trivs jättebra med både kund och arbetskolegor.

Som jag skrev i förra inlägget så åkte jag ju till helsingborg och hälsade på Lindda, Anders och världens vackraste, goaste, underbaraste Charlie <3 man kan inte låta bli att Älska honom! Är världens stoltaste Kusin!!^^

Har en jobbarkompis som går på Nutrilett diet och har gått ner jätte många kilon...hon sa att dom har ett startpaket som jag kunde prova om jag var intresserad...sagt och gjort....nu har jag beställt Nutrilett Quick start 5 dagars diet. Skall bli kul å se om det ens funkar. Testar mest för att jag är nyfiken och för att mitt träningskort gått ut (och självklart för att jag vill tappa några kilo till).

Appropå att tappa kilon^^ ikväll blir det Lyx^^ Bakpotatis med Emil och Frida! Har saknat dom så mycket nu när man går hemma på dagarna.....

Nä nu skall jag dricka upp mitt te och ta på mig strumpor, sedan skall jag möta kompisarna och gå till affären.

Kram alla underbara!

RSS 2.0