Ave Maria
Ave Maria Gratia plena Maria, gratia plena Maria, gratia plena Ave, ave dominus tecum Benedicta tu in mulieribus Et benedictus Benedictus fructus ventris tui Tui, Jesus Ave Maria Ave Maria Gratia plena Maria, gratia plena Maria, gratia plena Ave, ave dominus Dominus tecum Benedicta tu in mulieribus Et benedictus Benedictus fructus ventris tui Tui, Jesus Ave Maria Ave MariaTiamo biss nonna

(1918-2010)

Allt och ingenting^^

Jag kan börja med att berätta att jag fick godkänt på del kurs 1^^ jippie! mitt arbete hade några "röda streck" men i övrigt var läraren potsitiv. Nu har jag valt mitt bokpaket till delkurs 2, alltså ett fördjupnings ämne, vilket blev barn, avvikelser och identitet. Jag har delats in i en ny grupp som är helt okej...inte lika mycket olika personligheter som i den förra men ändå bra. Har fått mina böcker lite sent så jag måste läsa som en liten blådåre i morgon! :-s

För övrigt så har jag varit hos Carro i hennes nya fina lägenhet idag:-) jätte mysigt hade vi! My, Milo och Lina var också med och vi fick i uppdrag av Carro att äta upp hennes kakor^^ viket gick ganska snabbt sen slängde vi i oss lite glass när vi ändå var igång.

Efter denna mysiga stund åkte jag vidare till torslanda för att vara med på första kör repet med mamma, mormor och Denise^^ det var jätte kul! kommer jag absolut fortsätta med!

Jag fick även reda på att jag skall sjunga solo på Dancing queen  i abba medleyt till invigningen av sim vm i scandinavium! :-) helt underbart! är lite rädd för vad jag kommer tvingas ha på mig bara:-s vill ju inte visa mig i kroppsstrumpa med glitter på över internet1 skall ju ändå sändas i typ 90 länder pluss att björn och benny kommer att sitta i publiken! GALET!!

En annan kul grej är att jag skall hjälpa Carro med inspelning av hennes låt i nästa vecka....elle jag skall igentligen bara sitta med så att hon kan använda studion men ändå^^ skall bli kul att få se henne arbeta.

nä nu är det natti natti för mig.....bussen går 07.03 i morgon! skall se på lasershow med lillasysters klass.

puss och godnatt på er alla underbara vänner!

tråkigt!

jag är inne i en tråkig period! allt är OTROLIGT TRÅKIGT!! jag har liksom lektion i skolan på torsdagar kl 09.00-12.00 övrig tid är jag hemma! och de senaste dagarna har jag nästan blivit galen! satt till och med å grät av utråkning förut....då är det bra att man har en jessica som säger: om till stan och traska med mig i 3 timmar innan det stänger :-) tack gumman! då fick jag andvända mina solglasögon idag iaf^^

förra vecan spenderade jag mycket tid med Frida i hennes hus och har även färgat håret 5 gånger då jag inte blev nöjd de 4 första^^

I Torsdags var jag och mina 2 simon hemma hos frida i hennes fina lilla hus och åt pasta, kollade på film och myste.
På fredagen åkte jag och simon först hem och duschade och sedan vidare till mölndal där lina och nicklas bor. Efter att ha ätit en jätte god rotfruktsgryta som nicklas lagat och spelat en det ps3 så åkte lina å jag till brewhouse för att se freak kitchen. As bra konsert! Ia pratar en himmla massa som vanligt och gör det hela till en jätte bra show. Musiken är som alltid bäst!

Sedan mötte vi upp våra pojkar, Frida och Emil för att dra oss vidare till Sticky. Det var helt galet hög musik på sticky så vi kunde faktiskt inte vara kvar....å musiken var piss dålig! brukar älska sticky men detta var hemskt! Vi åkte därför hem till Lina igen och drack en halv drink innan vi somnade kl 03.30

När vi vaknade morgonen därpå gjorde Lina pankakor med banan och thailändsk honung på mmmmmm......! Efter maten var det dags att dra sig hemmåt för att sova och äta lite sushi innan man skulle iväg och vara barnvakt åt två pojkar, Albin och Agust. Det blev ett så kallat lördagsmys med snacks, kalle sprätt dricka och körslaget^^ helt okej.

Söndag morgon, upp kl 10.00 *trött* (tredje natten i rad då man sovit från 03.30-10.00) och började fixa mamma inför brölloppsfotografering, jag lovar att lägga upp bilderna när dom kommer. Sen bar det av in till stan för att träffa somons pappa, bror, syster och hennes 2 månader gamla Freja. Hur söt som helst va hon lilla Freja! och hon heter till och med Freja Stella Simone^^

Vi fikade och gick runt på stan lite och sen åkte jag till Frida och färgade håret med henne och Emil.

då var vi framme till dage: jag har färgat hår och varit med jessica på stan.

jag är alltså utråkad trotts allt detta! shit! jag kan inte koppla av! känns som om jag varit arbetslös i evigheter! vill bara göra något nu! är inget kul att vara ledig när alla andra jobbar!

Men i morgon skall jag rensa min garderob, läsa twilight och se på cabaret i lerum iaf. det blir nog bra^^

ha det fint!


Påsk!

Jag och simon har firat påsk hemma i kärra med familjen och örebroarna^^ kusiner moster och morbror.
Tyvärr ingen Danny.....

På fredagen så var jag och simon på gretas för att kolla på när Emil och Michael uppträdde. och det såg ut såhär....

Emil och Peter sjunger "värsta schlagern"
På lördagen hade vi som sagt en mycket trevlig påsk med mat, påskeld och familj.

Herr och fru kanin!På söndah fyllde minstingkusin 9 år! Grattis Fia!!katt vill också vara med^^på eftermiddagen åkte jag hem till mamma för att hämta lite grejor och sedan hämtade jag upp frida i lilleby för att efter det åka tillbaka till kärra och kalaset.

efter tårta och skratt gjorde vi oss snygga och fick skjuts hem till Tim......JÄTTE PARTY! men dom bilderna läggs upp på facebook i stället....är så himla suddiga.

puss puss på er och hoppas att ni haft en GLAD PÅSK!

RSS 2.0