Serier!

Jag är helt galen! har tittat på sammanlagt 5 hela serier på typ 3 månader!

true blood: 2 sesonger

vampiers diary: 1 sesong

Glee: 1 sesong

The O.C: 4 sesonger

L-Word: 6 sesonger (är på 4:e nu)

snacka om många timmar!! men jag kan inte sluta! detta är min nya hobby^^
hemma i kärra!

Det är såååå skönt att vara hemma med "pappa familjen" igen! har inte träffat dem på nästan 3 veckor då jag varit så sjuk.

Jag var med i minneskonserten för Torslanda skolan igår och det gick okej....förutom att ljudteknikern sög, gitarrerna var ostämda och någon jävel hade snott stämapparaten!!!!!

Men nu glömmer vi den skräckhistorien och går vidare till dagen som varit! jag vaknade 09.30, tog på mig mys kläder och smög in till min underbara lillasyster! kramas!!! vi hade kramats färdigt typ 09.45 och gick då ner och åt en härlig familjefrukost. jag och Gwenn bestämde oss för att baka något....efter mycket om och men blev det kärleksmums och strawberry cupcakes.

Nu sitter vi och skrattar hysteriskt till wipeoute så jävla kul!!!!

puss på er!


Tilda fick också frukost! makrill i tomatsås^^ hon har nu permanent rouge!mums!!


den blev såå bra!


som taget ur kalle och chokladfabriken!glad idag!

http://www.youtube.com/watch?v=psuRGfAaju4

sommaren 2010 here i come!

okej! nu jävlar skall jag ta tag i mig själv! dags att träna igen! jag skiter i att jag är sjuk! jag skall ut och springa i morgon! jag skall gå upp i tid och springa innan frukost!

japp och sen skall jag träna på sportlife en gång denna veckan (har mycket rep inför konsert så jag hinner inte mer än så) och sen är det minst 2 ggr i veckan fram till sommaren! jag skall kunna visa mig i bikini!ny mob och förkylning

japp idag har jag varit på expert och köpt en fin telrfon av min underbara pojkvän^^
jag blev så jävla trött på min andra somhelt trillar isär snart så jag tog ett beslut! här är den nya!


man kan designa sina skal^^
sen har man väl lyckars bli förkyld med! bha!!! orka! men men jag klarade mig igenom lektionen idag iaf!....och "repet" som mest blev ett flumm möte:-)

nä nu skall jag se på oc tror jag!

puss på er

helg i örebro

okej! jag har varit suuperdålig på att blogga nu! har varit helt snurrigt senaste veckan....

i torsdags var jag och fikade med my och milo på åhlens^^ Lina ("mys lina") dök också upp lagom till kladdkakan och kaffet^^ är väldigt glad att jag har så fina vänner i mitt liv blir varm i hela kroppen när jag tänker på er alla...ni vet vilka ni är<3

nu skall jag berätta om helgen som varit. i fredags så åkte jag hem till jessica där anna och gwenn skulle hämta upp oss. vi var snart påväg i pappas saab till örebro.

Den stora anledningen till att vi åkte dit var att en av kusinerna (nicklas) fyllde 13 år i söndags så detta måste ju firas^^

på lördagen åkte vi iväg till något som heter bodaborg i karlskoga, sååå jävla roligt! det är typ fångarna på fortet.....dom har byggt om ett vanligt hureshus till ett "äventyrsland" man kommer in i korridorer med massa dörrar i, på varje dörr finns en grön,röd eller svart prick beroende på svårighetsgrad.

Ibland står det en ledtråd brevid dörren och den behöver du då för att klara banan. När du kommit in i rummet så har du 1-5 min på dig att klara uppgiften där inne och om du gör det får du gå vidare till nästa rum....om inte måste du börja om från början. Man tävlar i lag så alla måste klara uppgiften om man skall klara banan. i det sista rummet på banan finns en stämpel som skall stämplas på en biljett du fick i kassan. vi lyckades klara 4 banor och då var vi där vid 12 och åkte hem vid 5......galet svårt men as kul!

På kvällen var det party i dannys lägenhet med lite vänner till honom och ellie. väldigt roliga människor och alla var musiker! älskar att sitta och lyssna på när någon spelar gitarr^^

måde inte som jag förtjänade dagen efter! fick inte i mig mer än 4 glas vitt vin men måde piss!! japp det var bara att bita ihop och åka 1 timma buss till örebro och sen 3 timmar bil hem till gbg.

helgens konversation:
jessica- sandra och dom skall också ha ståplats på konserten....
jag-  va? på kiss?
jessica- nä på pink...fasst det är ju samma sak!

HAHAHA!!

puss på er alla underbara!

RSS 2.0