Speilar vei samme lauut? (skånska) Och vem fan är jonas?

FY FAN VA JAG ÄR BAKIS!!!!!

så då har vi inlett helgens bloggande med 2 bra fraser! okej då kan vi börja med att förklara vad som hänt....

Fredag: Massor att göra! upp och städa, ner till maxi för att köpa lim, strumpebyxor (3 par) och hårfärg. när klockan slog 12 mötte jag upp mamma och vi åkte ner till hjuviks båtklubb där deras 40års fest skulle hållatill.

Ja vi började med borden som skulle stå i 3 tader med platser för ca 70pers så vi hade ju lite att göra:-) När vi väl var klara meed deet så var det på med dukar och sedan ut med talrikar,bestick och glas.

Vi åkte iväg och hämtade dennis på jobbet och sen tillbaka ner igen för att sätta ut bordsplacering,fixa små korgar till toaletterna (hade korgar med blandade bra att ha grejer,typ tamponget, handsprit, deo och tugummi, på toaletterna) och bara fixa iordning rent allmänt.

Vid detta laget så var jag så sjukt hungrig att jag trodde jag skulle dö! hem och trycka i mig en billys panpizza! Det dröjde inte länge förrän det plingade på dörren......våra UNDERBARA trelleborgare (Emma, Lotta och Jonas) hade hittat hit! Lotta är jätte duktig på att sy och har sytt klänningar till mig och mamma! dom är helt otroliga! ni skall få se bilder och jag skall länka hennes hemsida! Dennis fick en as cool bas i metall att hänga på väggen! sååå jävla cool! ni skall få se bilder där med!

och samtidigt så kom min moster Linda uprusande för trappan med magen i väderet helt jätte kissenödig! japp ni fattade rätt! JAG SKALL FÅ EN KUSIN!!!! Min alldeles egna kusin! en liten liten liten söt kusin:-) är så otroligt lycklig! jag och mamma stod utanför toaletten och hoppade tills hon kom ut! sen så höll vi båda på magen.

Linda och Anders (lindas pojvänn) åkte vidare hem till mormor,morfar och denise. Hemma i amhult åt vi pangpizza (färdig pizzadeg som är vakumförpackad och när man öppnar den så säger det PANG! där av pangpizza), drack vin och skrattade tills vi somnade. Hur kul som helst!

Lördag: OKEJ! dagen med stort D är här! uj uj uj(skånska igen) va vi har väntat och längtat! upp och äta en härlig frukost med alla. Sedan var det upp och iväg med alla instrument! vi mötte upp jörgen (trummis i dennis band) och riggade upp scenen.  Efter att vi repat lite på dom 3 låtar vi tänkt spela så bar det av hem igen.....nu skulle mamma fixas! fram med locktången och en timma senare var hon hur snygg som helst i håret^^

Nu kom helgens andra gäst Petra, mammas barndomskompis. under tiden som mamma visade petra runt så fixade jag mitt hår, sminkade mig och tog på mig klänningen. Vi gick vidare till sminket och det blev hur bra som helst! MIN MAMMA ÄR VACKRAST I VÄRLDEN!

Nu blev det dags att åka och efter lite kaos med sista förberedelserna kom de första gästerna....och snart kryllade det av goa och glada människor i lokalen! Efter ca 1 timmas mingel så  var det dags för maten...kälknöl, rotfrukter på mördegsbädd, gott bröd, ostbricka och massa goa såser! när alla fått mat så vänder sig dennis om och frågar simon och mig om vi vill spela något....vi går upp på scenen och fixar lite. Dennis kompis kjell reser sig upp och säger "hej! jag tänkte bara göra en lite rolig grej här och då behöver Dennis och Teresa" dom ställde sig framför den öppnaspisen (med ljusslingor i då den elektriska elden var trasig) och där vigde han dom! när ringarana var på och pussen utförd så spelade och sjöng jag och simon "små lätta måln"

Ja ni fattade rätt igen! MAMMA OCH DENNIS ÄR GIFTA NU!

resten av kvällen är nog lite suddig för många men vi kan ju konstatera att live musik och alkohol inte är något bra! i alla fall om det är musikerna som  alkoholen!
Resten av kvällen är lite suddig för många tror jag!

Jag, simon, jessica, kim, lina, nicklas, hanna, johan, tim, denise la ihop pengar som vi skängte till varldsnaturfånden och orangutangerna i borneo. mamma och dennis har alltid sagt att dom vill åka dit och hjälpa aporna^^

Vi var hemma kl 06.00 och jag vaknade kl 11.00 i morse och kunde inte sova mer!

Söndag: som sagt BAKIS!!! och as trött! men vi har myst, ätit upp resten av maten, öppnat paket och tittat på film. Nu skall jag snart sova! det är ju en dag i morgon med och jag vill gärna bli av med detta lidande!

puss på er alla!

här ingår dom äktenskap


glädjetårar från familjen!


världens hottaste mamma^^


tack "tal" helt improviserat som vanligt! :-p


Jag läser kortet från alla oss "barn" (som dom kallar oss)


en puss i ett hav av instrument!


det kan man kalla en bas!


flytta nonstop tävling...


frågesport^^







Kommentarer
Postat av: Ida

Vad roligt att de är gifta nu! Var det någon som misstänkte något? :)

2010-03-01 @ 10:01:40
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: SkåååneEmma

Asså.! Det var en helt underbar helg!! Och ja, spelar vi samma laut?Haha en klassiker, ungefär som cyklikanterna. haha..

Saknar er redan!



Puss & Kram

2010-03-01 @ 13:17:05
Postat av: Carro

Åh vad roligt! Du får hälsa dom Grattis ifrån mig! :)



Sv: Sidan var bra, mend et blir suddig bild om man tar helbild. Blir det så för dig med?

2010-03-02 @ 18:25:40
URL: http://domkallarmigcarro.blogg,se
Postat av: My

Åh vad underbart!! =) Gratta från mig! =)

Sv: Det har jag absolut =) Vilken dag passar dig bäst?

2010-03-02 @ 21:37:05
URL: http://enlitenimagen.blogg,se
Postat av: Carro

Nädå, åker den 6:e juli! :)

2010-03-03 @ 21:36:34
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0