All the single ladies

Okej mina vänner! Livet leker igen!! Har varit en kaosartad period för mig nu. Hoppas att ni inte övergivit min lilla blogg under tiden? :-)

Det har tagit mig ett litet tag att komma in i det här med att vara själv och har väl inte vant mig helt ännu. Att gå och handla för 1 är väldigt deprimerande får jag säga! Därför gör jag oftast inte det :-) så om ni är hungriga och inte orkar laga mat så vet ni vart jag bor^^ kom hit och ät middag med mig!

Den absolut värsta tiden var självklart dom första veckorna efter att simon dumpat mig.....kan säga att det var så illa att jag inte ens ville sjunga...kändes helt onödigt att sjunga då jag förknippade alla låtar med honom. Min Hanna var mitt stöd dessa veckorna. Hon bodde hos mig, lagade mat till mig, pillade i mitt hår när jag vaknade på nätterna. Älskar dig min underbara vän!

Sedan kom jag in i en period då jag höll mig konstant syselsat, jag sov hemma 2 nätter själv den 1 månaden. orkade inte ta tag i allt här hemma! Att se hans grejer stå här (vilket som gjorde i 1 månad) och att behöva slänga han tandborste! Orkade inte helt enkelt.

Orkade absolut inte städa! efter 1 månad utan diskande och städande såg min lya ut som skit!
jag har en scen jag oftar spelar upp i mitt huvud....det är halloween och min Moster kommer hit för att hämta lite prylar till en fest som jag senare skall gå på. Hon kliver in genom dörren när jag har hårfärg i håret och är almänt as snygg! hon kliver över alla skor, smuttskläder, anmärker inte sopåsen i hallen. jag säger:

-du vill ha macka och kaffe va?
-Ja det vill jag!

Du går in i mitt kök bryr dig inte om mina damråttor eller alla smulor på golvet och bord! Helt plötsligt höra jag dig utroppa:

-Men ÅH!! VAD DUKTIG DU ÄR!!! DU HAR JU DISKAT!

Tack för att du la märke till det! älskar dig för det Nenne! vad skulle jag ha gjort utan dina ologiska tankar och knasiga råd?!

Min Lina har också varit ett stort stöd! kommer hit då och då i sin lilla Nissan Micro och bara umgås lite med mig! bjuder hem mig på våffel kväll och så :-) Tack Linich! jag vore inget utan dig!

November månad har varit mycket grublande över hur mitt liv har sett ut under de 5 åren Han fanns i mitt liv. Självklart har vi haft det bra...men det är ju ingen hemlighet att det varit en ständig kamp. Jag sover fktiskt själv ganska ofta nu och min underbara styvmor Anna ringer ofta för att höra hur jag mår och ge mig kloka råd.

Dom senaste veckorna har jag hittat en "ny" vän i min underbara Carro! Jag måste faktiskt erkänna att jag gråter när jag skriver detta gumman! för jag tror inte du fattar hur mycket du betyder för mig nu! jag kan prata med dig om alla knasiga tankar och jag vet att du förstår dom! Och du fick mig att vilja sjunga igen <3 Du peppar mig när jag är nere och skrattar med mig när jag är glad! jag har aldrig haft så roligt som jag haft under dessa veckorna med dig!


Tack alla underbara för att ni finns! är otroligt glad att jag har så fina vänner! <3
Dansa? Jag? Nä!
slungan är igång,
skall vi hänga ikväll?
Kan jag få en dans?
du behöver en stooor julstake!
Haaaaar du träffar Nicklas??
jag vill uppenbarligen hångla för att jag har sexiga stumpebyxor
Kim få 4 ragg på 1 timme
Kanelkaffe <3
Du är arg
Du är glad
jag är arg
jag är glad
Mission Complete!

All the single ladies (all the single ladies)
All the single ladies (all the single ladies)
All the single ladies (all the single ladies)
All the single ladies, now put your hands up


Kommentarer
Postat av: Carro

Åh fina Gabriella!

Det är jättekul att vi har börjat umgås mer tycker jag! Jag blir alldeles rörd när jag läser det du skriver! Jag hoppas att du vet med dig att du har hjälpt mig något otroligt du med! <3

Tänk att vi kunde skriva en hitlåt av våra breakups! Tack för att du är min vän! <3

2010-12-07 @ 17:54:17
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Gwenn

Ja saknar dig jätte mycket du måste komma hit snart men vi syns ju snart i Branäs :) <3

2010-12-14 @ 21:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0