snart nyår!

ja mina vänner! nu är det snart slut på år 2009, och vad har man då haft för sig under detta år?

Större delen har ju gått åt till jobb och planerandet av vår 80-tals fest.....mycket tid med Jessica och Emil.
Jag har hunnit med några vändor till örebro och en till stockholm. Simon och jag har haft vårt 4:e år och lovar som alla år lika många till. Min underbara mamma har fyllt 40 år och vi har firat henne i Tyskland. Sen har vi ju självklart haft vår efterlängtade fest.

Julafton var hur mysigt som helst^^ jag fick massa fiina saker. Fick en del flyttahemifrån saker. En Poppcornmaskin,köksknivar,stekpanna och på julklapps spelet van jag ett rivjärn,skärbräda ochen smörkniv.

Jag fick även parfym,linne,örhängen,presentkort på h&m och en del annat.

igår var jag på stan med Simon,Rickard,Lollo och deras kompisar. Jag köpte först 2 filmer på movieline^^ Harry potter och de vises sten (första) och Rent. Sedan hittade jag en jätte söt topp på indiska för 199kr:-) och även en svart tröja för 99kr på carlings. När vi sedan var påväg till Franks för att fika med Fia så gick vi in på Gamestop för att hitta ett nytt spel till familjens nya Wii^^ jag hittade mario party 8 begangnat! men det är fan inte billigt! 468 spänn!

När vi kom hem på kvällen så spelade vi lite och där efter så lånade vi Gwenns Twilight film.....FAN VA BRA DEN ÄR!!! han är as fin ju! så jag och Gwenn fick för oss 14.15 att hinna med 15.30 filmen New Moon på biopalatset. OJ OJ OJ!! jag vill se nästa nu! shit!




Nu skall jag spela lite mariokart med Simon och Gwenn. puss på er alla



Julafton!

Nu är det julafton^^ sitter i sängen och finderar på att sova....när jag vaknar igen så blir det julfrukost och paketöppning här hos pappa i kärra och vi blir kvar här till någongång innan kalle. Sedan åker vi vidare hem till mormor ute på hönö. HELT UNDERBART ATT HA KÖRKORT!!!

Hoppa att ni får en mysig jul!

puss och kram på er!!!




Mer julbak^^

SNÖÖÖÖÖ!!! massor av snö!!!

nu vågar man ju nästan tro på en  vit jul!

Jajjemensan! det är vad julen handlar om^^  stämmningsfull julmusik sammtidigt som polkagriskolan kokar på spisen!

i lördags blev det ett jätte fint pepparkakshus med gröna monster på taket:-p men när tjejerna skålle åka hem med bilen så blev dom påkörda! alla klarade sig bra men inte huset:-(

Men sålänge alla klarade sig så spelar det ingen roll.

Mamma gör just nu en marsipanrulle med dadlar och whiskey med ett chokladöverdrag. ett riktigt mamma godis!


Julmys

hallojsan! sitter här i vintermörkret med min älskling brevid mig och julstjärnan tänd. Imorgon blir det julbak med Dennis systerdöttrar Sandra och Nathalie.

Massa peppakakor, marsipangrisar, rischoklad, skumbanans fudge och självklart skall vi pynta ett fint litet pepparkaks hus^^

Jag har fått gjort en del bra saker denna veckan. Varit på Introduktionskurs på Arbetsförmedlingen, Skaffat jobbcoatch och ringt akassan för att få svar på några frågor...bra gjort bella!

Nu sitter min fina pojkvän med sin gitarr och spelar vackert för mig:-) kanske skall skriva något fint till hans gitarrspel.

uppdaterar om julbak i morgon!

tjollahopp alla underbara vänner!

Massa papper!

jösses! det är då inte lätt att förstå sig på alla papper som skall skrivas på, formulär som skall fyllas i och meriter som skall kompleteras....är helt slut i huvudet efter bara 1 timme! shit!

men det gick förvånansvärt smidigt på arbetsförmedlingen i förmiddags...1 timma och sen var det bara att åka hem och fixa papprerna. Skall tillbak på informationsmöte och utelning av handläggare i morgon kl 13.00.

tjoho! kan knappt vänta (Ironiskt)

puss å hej!

12/12 09 ULLARED!!! 13/12 09 KALAS!!!

Japp! för tredje och sista gången i år tog vi bilen och brännde ner till Ullared. Jag, Jessica, Simon och Simon Karlsfred. jag hittade inga kläder! det var jätte mycket tant kläder så om det är kläder ni vill ha så åk inte dit!

Men några julklappar blev det iallafall^^ och en mascara, en tavla och lite underkläder till mig. Hittade även världens sötaste hammare med döskallar på! kunde inte låtabli...om man skruvar av skafftet så kan man få fram 5 skruvmejslar i olika storlekar. "Den mindre ligger i den större" funktionen ni vet.

jo jag köppte ett såntdär "datorskin" också, med noter och g-klav på. Har 3 olika nu^^


Vi var där redan kl 8.15 och då var det nästan folktomt ju! jätte skönt! vi strosade runt och när vi var klara 12.15 så var det precis lagom för då kom allt folk.

Vi satte oss och åt på en restaurang utanför gkås.....dyrt var det! När vi väntat 35 min på maten så var den kall! fy fan! vi satt och svor lite tyst över vår kalla dyra mat, så när sevitrisen kom fram och frågade om maten var god så blev alla tysta! HAHA! tillslut fick jessica fram ett jadå....så jävla svenskt av oss!

ja men efter det så gick vi runt lite utanför och tittade, men vi var ganska redo för att åka hem. 17.00 var jag hemma efter att ha lämmpat av jessica hos sig och Simon(den andra simon...inte min pojkvän) hos sig

Nu skall ni få se lite bilder från vår roadtrip.


BHAAAAA!!!! RING POLIS TOMTEN RÅNAR GKÅS!!!!








 






Ja bättre dag kunde man inte be om! tack sötisar!

13/12 09 - Lucia

Mamma har ju fyllt 40 år nu! i fredags fyllde hon och idag har jag tonat bort lite gråahår^^ haha! hon är så sööt!
Hade ett mysigt kalas med Mormor, Morfar och Lola^^

Klär granen till punkig julskiva (som alltid).
 Pärlan har också julstämmning:o)

 

Nonno och Dennis myser i soffan


Nonna och Simon med


tredje advent också^^ bara ett ljus kvar nu!


Lola fick kli på magen an en galen tomte med rött skägg!
skummt! skall inte det vara vitt?!




Våra sötisar blev lite trötta^^


Puss på er alla och sov sött i natt.....skall upp till arbetsförmedlingen i morgon! BLÄÄÄÄÄ!!!!

seg!!

 shit denna veckan går otroligt seegt!!!!! jag vill bara sätta igång med arbetssökandet....man är ju så jäkla trött efter jobbet, orka söka annat jobb då. nä jag skall fokusera på träning och arbetssökande under denna perioden av mitt liv.

är reserv 14 på pedagogisk psykologi och 18 på Italienska kursen.....förhoppningsvis har man en chans att plugga lite.

förlåt att jag inte skriver så ofta nu....har inte haft något att skriva om, orkar inte riktigt. Men helgen kommer att bli kul!

Fredag: Mamma 40 år! och idol final hemma i soffan^^

Lördag: ULLARED!

Söndag: Kalas för mamma:-)

Det är bara 1 ½! dag kvar på jobbet nu! jag orkar!!! go mig!!

puss puss på er

bra låt

http://www.youtube.com/watch?v=GjJmYnTxT3w


Tidigt!!

Kunde inte gå till jobbet idag....har ont i armen efter bacconsprutan! dumma mig som tog den i höger armen!

Men jag får väl sätta igåg med sådant som måste göras, typ ringa A-kassan, ringa chefen, fixa iordning mitt cv. Och någon gång där imellan skall jag äta något.

Känner mig ändå pepp inför jobbsökandet! nu har jag min chans att göra något annat.....vad som helst. Om ni har några tips om vart man skall lämmna cv så är ni välkommna att skriva till mig.

hejsanvejsan allahopa!


fan!

Jaha! då var man arbetslös nästa vecka....Oj! FÖÖÖÖRLÅT! jag menar "ARBETSSÖKANDE"

Jävlaskit! å så har man fått svinvaccin också!!

samanfattning: pissdag!

Ps: Håll utkik på facebookgruppen på lördag, kommer lite bilder^^


En helg i Tyskland

Vi har i ca 2 månader planerat och kuckelimuckat.....äntligen händer det!

Fredag 27/11:

Kl 04.00: klockan ringer... mormor och Denise blir sena, färgan går om 50 min.
Kl 04.45: jag går upp och sätter på kaffet. Simon och Dennis håller mig sällskap.
Kl 06.10: Mormor, Denise, Morfar och Lola anländer till vår lägenhet i Amhult.
Kl 06.15: Simon är har kameran redo....Dags att väcka mamma!

Bella (med mjuk röst)- Mamma vakn jag vill visa dig en sak.

Mamma (jätte trött)- Vadå? snöar det?

Linda förklarar (i högtalaren på min mobil) att Mamma har max 1 timma på sig att packa! jag ser hur paniken växer i hennes ögon!

Mamma - Men jag måste duscha och ringa jobbet, chefen, andersson! shit!

Vi- Ta det lugnt allt är ordnat hoppa in i duschen så packar vi!





Kl 06.15 sitter vi alla i bilen påväg till första stopp....Helsingborg.

Jag kände redan innan vi åkte att min magen inte mådde så bra (magkatarr), vi får stanna så att jag kan köpa novalucol.
När vi är framme i Helsingborg (en aning bråttom till färjan) så springer jag in på Apoteket, här kommer helgens citat: " HEJ! HAR DU NOVALUCOL? KAN DU SKYNDA DIG LITE JAG HAR LITE BRÅTTOM!"

Nästa stopp Helsingborg-Helsingör färjan. Snabbt upp och kissa och sen ner igen.

   


Nu kör vi genom hela danmark typ (kanske är att överdriva en aning) på 2 timmar

Mamma fattar NADA!! undrar vad vi skall göra i danmark? frågar massa dumma frågor! hon vet att vi inte tänker svara!

kl 10.00 Jag väntar med spänning på samtal från Simon som gick för att fixa KISS biljetter till mig. Han ringde typ 10.04 och säger att dom inte säljer via atg ombud!!!! Världen gungade, tårarna rann! JAG FICK ETT PSYKBRYT!!!!! jag DÖÖÖÖÖÖR!!!!! jag ringer som en galning till pappa....men han jobbar och kan inte hjälpa! Mamma ringer till sin jobbarkompis Andersson och kollar om han kan fixa biljetter via internet. HAN LYCKAS!!!!!!

13 Juni 2010 skall jag och pappa gå på KISS!!!!!!!!!!! GALET!!


Nu är vi framme vid nästa färja som tar oss till Tyskland.....Mamma har sina aningar nu. Under en lunch på färjan berättar vi. Vi skall till Lubeck och traska runt på Julmarknaden :-p hon blev super glad.

från färja nr 2 tog det ca 45 min Lubeck.

Kl 15.15 anländer vi till Mövenpick hotell^^ Mamma bjöd oss alla på en drink innan vi gick upp till rummet för att göra oss iordning till middag. Efter lite traskande så hittade vi en jätte mysig restaurang. Jag, Denise och mormor åt en kycklingfilé med bakpotatis medans Mamma och Linda åt anka med en konstig potatisklump.

                     



Nu är vi alltså mätta och jätte trötta! så natti natti!

Lördag 28/11:

Kl 09.00 är det frukost...helt underbart! älskar hotellfrukost! denna bestod av 3 olika rätter (själv kombinerade)^^ först en skål med frukt och en yogurt som liknade kesella, efter det en macka med salami, ost och gurka, sedan avlutar man med en nutella macka=-p

När vi nu är mätta och belåtna så är det dags att bege sig ut i julmarknadssnurret. Lubeck är helt otroligt vackert! vi började med klädaffärer^^ jag hittade en midjekavaj, en sjal och vinterskor.

  








 Efter att vi gått igenom alla affärer några gånger så gick vi vidarare till själva julmarknaden....där köpte jag en julgranskula i form av en motorcyckel till pappa, en mugg med godis till gwenn och brändamandlar till mig och mamma.



Nu prommenerade vi tillbaka till hotellet för att göra oss fina till middagen, vi har bokat bord på en italiensk restaurang.

Det var den mysigaste och godaste middagen någonsin! bara massa skratt och flamms hela kvällen. vi avlutade med en drink i hotellbaren. Jag och Denise satt kvar efter att dom andra gått upp och sedan tog vi oss en titt på facebook. när vi var färdiga och skulle lägga oss insåg vi att vi glömt nyckeln i rummet! fick lete upp någon i receptionen...... vi somnade inte förrän somnade 02.30

 







 


Vi lämmnade Lubeck kl 10.00 och hade en underbar bilresa på 9 timmar hem.

Mamma fick denna Tysklands resan i 40 års present för det blir hon den 11 december, glöm inte att gratta henne^^

ÄLSKAR ER TJEJOR!!!!



RSS 2.0